Baromfi megrendelés, házhozszállítás, csirkemell, csirkecomb, libamáj, kacsa, pulyka, tyúk, mell filé, broiler csirke, mell, comb, szárny, nyak, farhát, máj

Hírlevél feliratkozás

Friss receptek, újdonságok, húsipari információk! Online Vezérhús Magazin most fél évig ingyenesen!

Küldés


Vezér-hús Kft. Budapest XVIII. Balassa u. 2-10. Pestszentlõrinci vásárcsarnok
(Üllõi út - Haladás utca keresztezõdés)
Telefon: +36 1 297 0058 Fax: +36 1 297 0059 +36 20 915 8907 vezerhus@gmail.com

Erre figyeljünk baromfihús tárolásakor

Dátum: 2010-11-16

Kép felirata Nem csak a baromfi termék és a megfelelõ üzlet kiválasztására, hanem a már megvásárolt hús helyes tárolására is oda kell figyelni. Tudnunk kell, hogy a baromfihús igen hamar romlik, ha nem megfelelõ körülmények között tároljuk, ezért vásárlás után a lehetõ legrövidebb idõn belül el kell készíteni, vagy további tárolás esetén mihamarabb hûtõbe (-2 és +4°C között), vagy fagyasztóba (-18°C vagy az alatti hõmérséklet) kell helyezni.

Ha a különbözõ nyers élelmiszereket (tõkehús, baromfihús, tejtermékek, készételek, stb.) egy hûtõtérbe helyezzük el, fennáll a fertõzõdés veszélye, mely helyzeten javítani lehet ha a különbözõ nyersanyagokat , készítményeket csomagolva (lehetõleg légmentesen) és külön polcokon helyezzük el.

<< Vissza