Baromfi, csirkemell, csirkehús, baromfi, pulyka, kacsa, liba, máj, comb, csirkemell, nyak, Budapest

Hírlevél feliratkozás

Friss receptek, újdonságok, húsipari információk! Online Vezérhús Magazin most fél évig ingyenesen!

Küldés


Vezér-hús Kft. Budapest XVIII. Balassa u. 2-10. Pestszentlőrinci vásárcsarnok
(Üllői út - Haladás utca kereszteződés)
Telefon: +36 1 297 0058 Fax: +36 1 297 0059 +36 20 915 8907 vezerhus@gmail.com
Recept - Juhsajtos pulykatekercs paradicsommal
Hozzávalók 4 személyre:
4 szelet pulyka, 4 szelet főtt sonka, 2 teáskanál margarin, bors, só, 2 fej hagyma, 4 paradicsom, cukor, morzsolt oreganó, 15 dkg juhsajt      

Elkészítése:
a pulykaszeleteket sózzuk, borsozzuk. Minden szeletbe egy szelet sonkát göngyölünk. A kockára vágott hagymát margarinban megpároljuk. A paradicsomokat forró vízbe mártjuk, héjukat lehúzzuk, felkockázzuk és a hagymához adjuk. Kis cukrot, sót, borsot és oreganó adunk hozzá és kis ideig pároljuk. A pulykatekercseket beletesszük és 10 percig pároljuk lefedve. A felkockázott juhsajtot is hozzáadjuk, és az egészet felforrósítjuk.
Rizsköret illik hozzá.
Vissza a listához